Voor een onvergetelijke gezins- of familievakantie op het water!

Arrangementen

Elk van de 3 arrangementen biedt u een unieke beleving van sport, sightseeing en ontspanning. U huurt het schip met professionele bemanning die zich, behalve voor de vaart, de verzorging en bediening, zoveel mogelijk afzijdig houdt. U bent dus strikt onder elkaar alsof het uw eigen schip zou zijn. Op deze manier proberen wij de risico's en beperkingen als gevolg van de Corona-epidemie voor u zo gering mogelijk te houden en u daarmee een ontspannen en veilige vakantie te bezorgen. Het schip is uitermate geschikt voor gezinnen, ook met jonge kinderen. De inrichting van het schip en de vakantiebeleving aan boord zijn zeer kindvriendelijk.

Tarieven

Voor de weken van 1 mei t/m 19 juni en van 4 september t/m 2 oktober: € 3.800,- per week (za - vrij) voor het hele schip met max. 8 gasten
Voor de weken van 19 juni t/m 25 augustus : € 4.300,- per week (za - vrij) voor het hele schip met max. 8 gasten

De tarieven voorzien in volpension waarin begrepen koffie, thee en frisdrank, havengelden, brandstofkosten, beddengoed, toeristenbelasting en eindreiniging. De tarieven zijn exclusief aan-/afreiskosten, alcoholische drankjes, handdoeken, reis-/annuleringsverzekering, evt. landactiviteiten. In verband met de Corona-maatregelen moeten gasten zelf voorzien in zeil- cq. regenkleding. Gasten worden sterk geadviseerd een reis-/annuleringsverzekering af te sluiten. Inscheping 's zaterdags vanaf 20.00 u en ontscheping 's vrijdags voor 16.00 u.

Wij bieden u 3 vakantie-arrangementen in de vorm van Private Charter, aan u de keuze! U kunt actief meezeilen met de schipper of lekker ontspannen terugtrekken in een boeiend boek. Aan boord bent u onder elkaar binnen uw eigen vakantiegezelschap en bepaalt u zelf het reisdoel. Wel zo ontspannen en (Corona-)veilig!