Links

Voor onze reizen vliegen wij vrijwel altijd met Norwegian. De maatschappij vind zijn oorsprong in Noorwegen en biedt in grote getallen binnenlandse vluchten aan. Informeer bij ons voor meer informatie.

 

World Ticket Centre

Ideaal voor het vergelijken van vliegtickets, World Ticket Center. Via de site kun je snel alle vliegtickets naar Noorwegen vergelijken en indien nodig de vluchten boeken. Je kunt hier beginnen met het zoeken van een vlucht naar Noorwegen.

 

 

 

Allianz Global Assistance Verzekering extreme sportenAls je met ons op reis gaat is het noodzakelijk om een reisverzekering voor extreme sporten af te sluiten. Wij hebben zelf goede ervaringen met Allianz. Deze verzekeraar biedt speciale verzekeringen voor extreme activiteiten en vakanties. Neem hier een kijkje op de site van Allianz.

 

 

http://www.estherjensen.nl/wp-content/uploads/2017/01/Klimaatinfo.png

 

Op Klimaatinfo.nl kun je meer informatie vinden over het klimaat in elk land en elke regio. Ook voor Noorwegen kun je het klimaat bekijken. Overigens kun je er van uit gaan dat wij de reizen organiseren in de meest gunstige reisperiode.